MASSAGE

MASSAGE

Massage är bra för ömma trötta muskler. Blodcirkulationen ökar och musklerna slappnar av. Vid massage frigörs oxytocin ett hormon som gör oss lugna och avslappnade.Avslappningsmassage

Är en lättareform av massage med focus på att få kroppen att slappna av.


Klassiskmassage

Massagen går djupare i musklerna. I kombination med triggerpunkter och stretching får man bra resultat på spända muskler.


Koppningsmassage

Massagen utförs med en gummikopp, ett vacum bildas. Cirkulationen i bindväv,muskler, muskelhinnor, blod, lymfa, meridianer ökar. En effektiv och djup massage.


Hot stone massage

Massage med varma lavastenar. Massagen  med de varma lavastenarna är väldigt behaglig och ger en djup avslappning. Kan varmt rekommenderas.FÖRETAGS-MASSAGE

Med massage på er arbetsplats kan man minska sjukfrånvaro och öka antalet friskdagar. Bäst resultat får man om man erbjuder sina anställda regelbunden massagebehandling. 


Sedan årskifte 2003-2004 räknas massage som förebyggande behandling, och är en avdragsgill kostnad. Det innebär att du som företagare drar av hela kostnaden från skatten.

Det gäller om man erbjuder hela personalen, även vikarier och deltids anställda omfattas av erbjudandet om massage på arbetet.


Massage är inte förmånsbeskattad. Det gör massage på jobbet till en prisvärd form av förebyggande hälsovård.


Minsta antal behandlingar för att jag ska komma ut till arbetsplatsen är 5 st.

Vid eventuell avboknig så ska det ske senast veckan innan, annars debiters 5 behandlingar.För priser kontakta mig


Copyright © All Rights Reserved